jun 10, 2014

Nieuw! Forever producten


Aloe vera gel drink 2beinbalance arnhemSinds kort is 2BeInBalance distributeur geworden van Forever. Forever heeft allemaal natuurlijke producten op basis van Aloë Vera en bijen producten, zonder toegevoegde rommel, echt puur natuur en heel erg goed voor je!
Categorie: General
Ingezonden door: Barbera

Misschien heb je weleens gehoord van mensen die naar de aloë grepen toen zij te lang in de zon hadden gelegen. Je hebt het vast wel eens gezien als een ingrediënt in veel van je verzorgingsproducten. Het is er altijd al geweest. Simpel. Puur. Vertrouwd.
Er is een reden dat aloë vera gel het vertrouwen geniet als ingrediënt in alledaagse producten. En deze reden gaat duizenden jaren terug. Vroegere beschavingen vereerden deze bijzondere plant voor haar weldadige werking. De legendarische werking is door de tijd heen doorgegeven, versterkt door wetenschappelijke innovatie en eeuwen van ervaring.
Laat u verrassen door aloë vera doordat het:

  • -          uw stofwisseling stimuleert
  • -          u energie geeft
  • -          uw huid tegen vrije radicalen beschermt
  • -          het natuurlijke herstel van uw huid bevordert
  • -          de enige plantaardige bron van vitamine B12 is
  • -          en zoveel meer...


Forever bied je een complete lijn van verzorgingsproducten bestaande uit 100% pure aloë vera gel. Handmatig geoogst van onze eigen plantages en onmiddellijk gestabiliseerd voor de puurheid, onze aloë voedt uw lichaam, van binnen en van buiten. Met producten variërend van gezichtsbehandelingsproducten die huidveroudering tegen gaan tot heerlijke, antioxidantenrijke dranken.

Als je geïnteresseerd bent kun je hier wat meer informatie vinden:http://www.aloe-info.nl/. Alle producten zijn bij mij te bestellen, stuur me een email, ook al je meer informatie wil: info@2beinbalance.nl

Aloe vera dranken 2beinbalance arnhem

aloe vera produkten 2beinbalance arnhem