Blogs frontpage » Gezondheid » Wandelcoach
10/10-13 om 21.52 door: Barbera

Wandelcoach

Fysieke beweging leidt tot een betere fysieke, mentale en zelfs emotionele gezondheid. Wandelen is voor veel mensen dé manier om even afstand te nemen van de dagelijkse beslommeringen en stil te staan bij levensvragen, persoonlijke keuzes en andere dingen die werkelijk belangrijk zijn. Werken aan jezelf terwijl je wandelt. Door in een rustig tempo te lopen onthaast je als vanzelf. De fysieke beweging van het wandelen brengt je ook mentaal gemakkelijk in beweging.

Als wandelcoach luister ik met aandacht, stel ik je vragen en houd je een spiegel voor. Aan het einde van een coachingstraject heb je meer inzicht in je eigen functioneren. Je staat steviger in je schoenen, waardoor je weer het vertrouwen en de inspiratie hebt om je eigen koers te bepalen.

Hoe werkt het coachingstraject?

Een wandeling duurt tussen de 1 tot 1,5 uur. Hoeveel wandelingen je nodig hebt, is afhankelijk van de aard van je vraag. Het wandelgebied voor individuele coaching is in een natuurlijke omgeving rondom Arnhem of bij jou in de buurt.

In de coaching onderzoeken we grondig zowel de vraag als ook de mogelijke oplossingsrichtingen. Loop je vast in je werk of relatie? Wil je iets veranderen of doorgroeien, maar weet je niet precies wat en hoe? Ben je ontslagen en wil je nu wel eens uitvinden wat je echt wilt doen? Kom dan in beweging en gun jezelf een coach die je begeleidt in het onderzoeken van dit soort vragen. De antwoorden komen uiteindelijk altijd uit jezelf.