Hooggevoelig heel normaal 2.0

Sta je altijd klaar voor anderen, maar vergeet je daarbij jezelf?

Ongeveer één op de vijf mensen is hooggevoelig. Indrukken, geluiden en geuren komen daardoor extra intens binnen. Als je nog niet je eigen gebruiksaanwijzing goed kent, dan kan je dit als negatief en vervelend ervaren.

Heb jij last van je emoties, pieker je teveel en ben je vaak druk in je hoofd?
Voel je je voornamelijk vermoeid, heb je weinig energie en last van diverse lichamelijke klachten als hoofdpijn, duizeligheid, spierproblemen, maagklachten en vastzittende nek & schouders?
Wordt je soms overvallen door paniekaanvallen, sta je onder grote stress en heb je problemen met je focus en concentratie?

Wil jij ook meer energie, minder vermoeid zijn en meer rust en ruimte voor jezelf?
Wil jij graag jezelf zijn en blijven ongeacht de situatie waarin je je bevindt?
Wil je kunnen leven vanuit jezelf, je gevoelens goed kunnen uiten en niet alleen je grenzen kunnen stellen, maar ze ook kunnen bewaken?

Dan is deze online training wat voor jou! Bekijk hier het fimpje over de training.

Herken je jezelf hierin?

hooggevoelig 2beinbalance arnhemcheck 2beinbalance arnhemJe hebt last van heftige emoties, zowel van jezelf als van anderen, zelfs als die niet eens in de buurt zijn

check 2beinbalance arnhemJe weet dat hooggevoeligheid een kracht en talent is…. maar zo voelt het nog niet altijd

check 2beinbalance arnhemJe bent snel moe, uit balans en/of overweldigd door alles wat je voelt

En zijn deze dingen ook op jou van toepassing?

check 2beinbalance arnhemDoor je hooggevoeligheid voel je je regelmatig kwetsbaar en je vermijdt wellicht bepaalde plaatsen of mensen omdat ze teveel impact op je hebben

check 2beinbalance arnhemJe hebt de neiging jezelf klein te maken en hebt moeite om voor jezelf op te komen

check 2beinbalance arnhemJe probeert het altijd iedereen naar de zin te maken maar vergeet daarbij nogal eens jezelf

 

Dit alles vreet energie en maakt jou moe en leeg.

Leer je eigen gebruiksaanwijzing kennen

Als je nog niet goed weet hoe je met je hooggevoelig om moet gaan of wat het precies betekent voor jou, je eigen gebruiksaanwijzing leren kennen noem ik dat, dan kun je als je niet op past belanden in een negatieve spiraal. Dit kan zich uiten in vermoeidheid, stemmingswisselingen, depressie en/of verslavingen. Door je eigen gebruiksaanwijzing te leren kennen kun je dit veranderen.

De online training Hooggevoelig heel normaal helpt je om uit de overlevingsstand te komen met je gevoeligheid

Zodat je nog steeds alles kunt voelen maar daar niet meer zo snel door uit balans raakt.

Zodat je kunt loslaten wat niet van jou is en weer helder krijgt wie jij bent, wat jij voelt en wat voor jou belangrijk is.

Zodat je je gevoeligheid kunt gebruiken om nog beter aan te voelen wat er nodig is in elk moment…. zonder dat je daarbij jezelf verliest.

Zodat je weer helder kunt voelen wat bij jou past en welke keuzes voor jou goed zijn.

En je zo goed voor jezelf zorgt dat je ook daadwerkelijk iets te geven hebt aan al die mensen voor wie jij iets kunt betekenen.

  

HHN pakket keuze 2beinbalance

Anita: ‘Ik leerde in plaats van de nadelen de mooie kanten van hooggevoeligheid te zien. Dit gaf me energie en een grote waardering voor mezelf!


Heb je mijn hooggevoeligheidstest gedaan en scoorde je 8 of meer punten? Dan kun je al veel baat hebben bij deze online training. Je leert de mooie kanten van het hooggevoelig zijn te zien, in plaats van last te hebben van de nadelen. Hierdoor krijg je meer voldoening, plezier en energie in je leven. Verder krijg je kennis en inzicht in jezelf en jouw hooggevoeligheid, jouw gebruiksaanwijzing dus.
 

Je leert in deze Onlinetraining:

hsp hooggevoelig arnhem 2beinbalancecheck 2beinbalance arnhem Wat hooggevoeligheid nou is.

check 2beinbalance arnhemWat hooggevoeligheid voor jou betekent.

check 2beinbalance arnhemWat je kunt doen als je overspoeld wordt door heftige gevoelens.

check 2beinbalance arnhemHoe je geen last meer hebt van anderen, hun energie en hun emoties.

check 2beinbalance arnhemHoe je beter functioneert en beter bij jezelf kunt blijven.

check 2beinbalance arnhemHet geheim hoe je energie krijgt van jouw unieke (hooggevoelige) gave.

check 2beinbalance arnhemWat voor soort werk het beste bij jou past. Zodat je plezier hebt in je werk en geld verdient met werk wat bij jou unieke gave past.

check 2beinbalance arnhemHoe je jezelf beschermt bij teveel stress en/of een dreigende burn-out.

Deze onlinetraining kun je thuis in je eigen tempo volgen. Na aankoop kun je direct aan de slag, speciaal voor iedereen die niet langer wil wachten om eindelijk zijn eigen gebruiksaanwijzing te leren kennen! Ook is het mogelijk om er later mee te starten, je laat dan gewoon mijn emails in je inbox staan.

 

HHN pakket keuze 2beinbalance

Dit zeggen andere mensen over de training…

✓ ‘Ik vind de training echt heel interessant en leerzaam. Mijn complimenten! Het ochtend en het avond ritueel pas ik nou trouw elke dag toe en het effect is verbluffend, ik voel me zoveel sterker en veel dichter bijmezelf en daardoor kan k de dag veel beter aan en slaap ik 's nacht ook veel beter -
43-jarige Hoofd Financiele Administratie uit Venray


✓ ’Ik vind de training een echte verrijking van mijn kennis over mezelf en hooggevoeligheid. Ik leer mezelf opnieuw kennen en begrijp inmiddels veel meer van mezelf. De oefeningen helpen me enorm om te aarden (dit do eik dagelijks), maar ook om dingen te verwerken en los te laten en nieuwe inzichten te krijgen in mezelf en mijn reacties. Dank je! -
37-jarige Manager en moeder van 3 kinderen uit Arnhem

✓ 'De training vind ik echt duidelijk, leuk en leerzaam! Er valt zo veel op z’n plek! Ik leer echt mijn eigen gebruiksaanwijzing kennen en dat is heel waardevol voor mij. Ik weet nu beter waar mijn grenzen liggen en ik bewaak ze ook veel beter. Ik kom voor mezelf op en dat voelt zo goed! -
40-jarige Hoofd HR uit Arnhem’

✓ ’De training geeft mij erg veel inzicht in mijzelf, heel waardevol. Ik pas dagelijks de oefeningen toe, vooral de meditaties, de spiegeltechniek en het energetisch douchen -
53-jarige moeder van 3 uit Leiden'.

✓ 'Door de training kan ik hooggevoelig zijn nu beter uitleggen aan mijn omgeving, waardoor zij ook meer begrip hebben voor mijn manier van reageren. Ook veel zaken uit mijn verleden begrijp ik nu veel beter. Het meest waardevolle vond ik het persoonlijk contact met jou Barbera en de herkenning en steun, dank je wel daarvoor. -
41-jarige zelfstandige uit Hilversum’

'Ik vind deze online cursus heel erg waardevol. Barbera weet heel goed waar ze het over heeft! In de cursus heeft ze goeie oefeningen waar je veel aan hebt , ze geeft zeer praktische tips die goed toepasbaar zijn en ook de theorie is erg uitgebreid en compleet. Ik vind deze cursus zeer zeker een aanrader! -
45-jarige moeder van 2 uit Nieuwegein'

Wat krijg je als je deelneemt:

✓ Verspreid over 3 maanden, 5 modules met 35 hoofdstukken uit het digitaal werkboek in PDF formaat, met kennis over wat hooggevoeligheid precies inhoudt en uitleg en praktische tips voor meer plezier en energie in je leven.

Deze PDF’s zijn er voor maximale kennis overdracht. Hierdoor kun je het maximale uit iedere les halen en meteen met het geleerde aan de slag. Bijkomend voordeel is dat je de training kunt volgen in je eigen tempo.

✓ Praktische oefeningen, waarbij je ontdekt hoe je hooggevoeligheid inzet als kwaliteit en er hoe je er energie van krijgt. Daarnaast zijn ze gericht op het verkrijgen van steeds meer inzicht in je eigen gebruiksaanwijzing.

✓ Meditatie MP3's waarmee je direct aan de slag kunt en die je dagelijks kunt toepassen in jouw leven.

✓ Waardevolle tips om je staande te houden als HSP-er

✓ Inspirerende video's die je van extra informatie voorzien

✓ Gratis telefonische sessie voor al je vragen

✓ Toegang tot de Facebook groep

 

Bespaar met deze onlinetraining tijd! Je hoeft geen tijd te verspillen om zelf het wiel uit te vinden! Je hoeft nergens naar toe te gaan en volgt de onlinetraining vanuit je eigen vertrouwde omgeving. Je kunt nieuwe kennis tot je nemen vanaf elke plek die jij maar wilt. Je hebt alleen een computer of tablet nodig.

HHN pakket keuze 2beinbalance

 

Voor wie is deze training bedoeld?

Je hebt het meeste aan deze training als:

check 2beinbalance arnhemJe vermoedt dat je hooggevoelig bent, maar dit nog niet zeker weet

check 2beinbalance arnhemJe sinds kort weet dat je hooggevoelig bent, maar nog niet goed weet wat je hier nou verder mee kunt en hoe je hier energie van krijgt

check 2beinbalance arnhemAls je in plaats van de vermoeiende nadelen van hooggevoeligheid, de energiegevende kwaliteiten van hooggevoeligheid wilt ontdekken en wil toepassen in je leven

check 2beinbalance arnhemAls je openstaat voor nieuwe kennis en ideeën

Let op, deze training is niet voor je geschikt als:

check 2beinbalance arnhemJe al veel over hoogsensitiviteit weet en hier uitgebreid mee bezig bent geweest

check 2beinbalance arnhemJe niet open staat voor een holistische visie en nieuwe kennis en ideeën

check 2beinbalance arnhemJe niet van (digitaal) lezen houdt

 

Bonussen:

bonus 2beinbalance arnhem1. Telefonische begeleiding (ter waarde van € 120,-)

Je krijgt de mogelijkheid, om wanneer jij daar behoefte aan hebt, een telefonische afspraak in te plannen. Zodat jij me 30 minuten kunt bellen en extra persoonlijk advies krijgt.

2. Meditatie MP3's om direct aan de slag te kunnen met mediteren (ter waarde van € 90,-)

Je oefent met mediteren om jezelf beter te aarden en te centreren zodat je beter bij jezelf kunt blijven.

3. Extra coaching in persoon (ter waarde van € 950,-)

Tegen een bijbetaling is het mogelijk om deze cursus te volgen en daar coaching bij te krijgen. Het is ook mogelijk dit in een later stadium van de training alsnog aan te vragen, neem hiervoor contact met me op.

Download gratis het eerste hoofdstuk van de training

Klaar om jezelf te leren kennen?

HHN pakket keuze 2beinbalance

*De Algemene Voorwaarden kun je hier terug vinden.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren