Wandelingen

Kom dichter bij jezelf en doe mee met Barbera's Wandelingen

Kijk in de agenda voor de data.
agenda 2beinbalance arnhem

De Affirmatie wandeling

Wandelen in de natuur - ArnhemWat gaan we doen?

Tijdens een affirmatie wandeling wordt een krachtig positief zinnetje herhaald op het ritme van het lopen, de zogenaamde affirmatie.

Wat is het resultaat?

Werken met affirmaties heeft als doel om het onderbewustzijn te (her)programmeren. Het vergroot het zelfvertrouwen en het verbeterd de gezondheid.

Voor wie?

Voor iedereen die positief in het leven wil staan, die zijn zelfvertrouwen wil vergroten en zijn gezondheid wil verbeteren.

De Ademhalingswandeling

ademhalinhswandeling 2beinbalance arnhemWat gaan we doen?

Tijdens de ademhalingswandeling wordt er gewandeld in het bos op een ademhaling van 4 tellen inademing en 6 tellen uitademing. We gaan op zoek naar een ideaal ritme en ervaren zo het verschil tussen een hoge en een lage ademhaling.

Wat is het resultaat?

Deze wandeling helpt mensen bewust te zijn van wat een diepe ademhaling met hun systeem, hun lijf en hun gemoedstoestand doet. Het brengt rust, helpt je dichter bij jezelf te komen en laat je bewust aanwezig zijn in het hier en nu.

Voor wie?

Deze wandeling is voor iedereen die geaard en gecentreerd wil zijn, zodat je steviger in het leven staat en dichter bij jezelf bent.

De vertragende Stilte wandeling

vertragende stiltewandeling 2beinbalance arnhemWat gaan we doen?

Tijdens deze wandeling vertragen we geleidelijk aan onze pas en wandelen we in stilte. De natuur is een plek bij uitstek om te werken aan een burn-out. Lichaam en geest zijn uitgeput dus laat de natuur haar werk doen (vertragen, verstillen, stil zijn).

Wat is het resultaat?

Bij deze wandeling is het doel dat een persoon weer in contact komt met zijn eigen lichaam en van daaruit de elementen om hem heen opnieuw mag plaatsen. Vanuit verwondering en niet vanuit onontkoombaarheid.

Voor wie?

Voor mensen met een (beginnende) burn-out, die weer in contact willen komen met het eigen lichaam en de elementen om hen heen.

De Stressrelease wandeling

Stress release wandeling 2beinbalance arnhemWat gaan we doen?

Deze wandeling bestaat uit 4 fases. De 1e fase is een wandeling in stilte. De 2e fase is de fase van fysieke gewaarwording. Fase 3 draait om de gewaarwording van onze omgeving. In de laatste, 4e fase, kijken we naar de balans tussen binnen- en buitenwereld.

Wat is het resultaat?

Een reis door de natuur: van stress naar een beginnende burn-out en van een volledige burn-out naar de weg eruit. Je leert naar je lichaam luisteren en je maakt stappen in het hetstellen van je balans.

Voor wie?

Voor mensen met een (beginnende) burn-out, die weer in contact willen komen met het eigen lichaam en de elementen om hen heen

De Levensloop wandeling

levensloop wandeling 2beinbalance arnhemWat gaan we doen?

Tijdens deze wandeling bespreken we jouw volledige levensloop of een gedeelte ervan. De natuur wordt hier voordurend bij betrokken. Daarbij wordt op intuïtieve manier geassocieerd met alle objecten, verschijnselen, paden en veranderingen die er in de natuur worden waargenomen. De meeste mensen ervaren dat de paden waarop ze lopen precies hun levensloop reflecteren.

Wat is het resultaat?

Inzicht  bij vraagstukken over heden, verleden en toekomst. Of inzicht bij het nemen van beslissingen.

Voor wie?

Voor iedereen die met een vraag zit waar hij of zij inzicht en een antwoord op wil. Voor iedereen die hulp kan gebruiken bij het nemen van een (juiste) beslissing.

Groepswandelingen

Groepswandeling 2beinbalance arnhemWat gaan we doen?

Tijdens deze wandelingen volgen we een aangegeven route. De wandelingen zijn te lopen met verschillende lengtes (bv. 2, 3, 5, 10 km) in verschillende gebieden (bv. Posbank, Warnsborn, Mariendaal)

Voor wie?

De wandelingen zijn uitermate geschikt voor mensen die graag willen gaan wandelen, maar liever niet alleen. Of voor mensen die de gebieden waarin gewandeld wordt niet zo goed kennen. Of gewoon als je behoefte hebt om nieuwe mensen te leren kennen tijdens een gezellige wandeling in een prachtig natuurgebied!

Alle wandelingen in groepsverband kosten 5 euro. Individuele wandelingen kunnen los gepland worden of onderdeel zijn van een 1 op 1 maatwerktraject.

Neem contact met me op voor de mogelijkheden

Vertel me meer over de wandelingen


Check of jij een Hoog Sensitief Persoon (HSP) bent

Doe de quiz!