Moeiteloos Jezelf Zijn

Zet de eerste stap op weg naar het Moeiteloos Jezelf zijn!

je moeiteloze zelf 2beinbalance arnhem hspVoor wie?

Ben je er net achter dat je hooggevoelig bent en/of zit je vol met vragen over hooggevoeligheid en wat dat voor jou betekent? Voel je je anders dan anderen en zie je je gevoeligheid eerder als last dan als kracht? Loopt je energie snel leeg en wil je jezelf leren beschermen?

Of zit je (als HSP) in een burn-out en wil je graag je verhaal kwijt én wil je gericht advies krijgen over jouw situatie? Maar voel je je lusteloos, is alles je eigenlijk te veel en voelt alles als een enorme opgave? Wil je jezelf weer terug en weer met energie de wereld veroveren?

Ik wil jou helpen om die eerste stap te zetten naar het (weer) moeiteloos jezelf zijn! 

Gratis via Skype of Telefoon

skype sessie HSP Arnhem 2beinbalanceWaarom zou je bellen vraag je je misschien af....? Omdat je dan gewoon in je pyjama op de bank kunt blijven zitten, omdat het je reistijd en reiskosten bespaard en omdat het makkelijk in te plannen is!

Je hoeft niet vroeg op te staan, je hoeft je zelfs niet aan te kleden. Je kunt gewoon met je pyjama aan de telefoon pakken (of skypen) en mij bellen over alles wat je maar kwijt wil en aan het einde van onze sessie, heb je niet alleen de eerste stap gezet om te groeien en je (weer) moeiteloos jezelf te voelen, ik heb je ook al minstens 1 tip gegeven die je direct kunt toepassen

Plan een afspraak van  in mijn agenda in via mijn website.

Liever persoonlijk contact? Dat kan!

Persoonlijke ontmoeting HSP ArnhemSpreek je liever in persoon met mij af, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Voor persoonlijke afspraken reken ik een kleine vergoeding van 50 euro, contant te voldoen tijdens onze afspraak. Van te voren stuur ik je ook een intake formulier en deze zullen we samen bespreken tijdens onze afspraak. Deze afspraak duurt meestal een uur. Voor het maken van een persoonlijke afspraak kun je me bellen tussen 12-13 uur of na 17 uur. Je kunt me ook op elk moment van de dag een email sturen via barbera@2beinbalance.com

Hoe werkt het via de telefoon of skype?

V Voor onze bel afspraak bel je naar 06-35117977 of je maakt verbinding via Skype met ToBeInBalance.
(Ook via skype maakt het mij niet uit dat je nog in je pyjama zit!)

V Voor iedereen neem ik 30-60 minuten de tijd.

V Als we samen merken dat we meer tijd nodig hebben, plannen we een extra afspraak (van 30 min.) in.

Mijn verhaal

Barbera Schouten HSP Arnhem 2beinbalance
Heb je mijn verhaal al gelezen? Dan begrijp je waarom ik doe wat ik doe en weet je dat ik graag aan jou wil terug geven wat ik zelf heb mogen ontvangen.

Hoe nu verder?

Wil jij je ook weer moeiteloos jezelf voelen? Plan dan via mijn website een gratis afspraak in. 

Ja, ik wil me moeiteloos mezelf voelen!

Tot gauw!

Barbera Schouten 2beinbalance arnhem


Heb je nog vragen?

Neem contact op!