okt 28, 2014

Qi of Life


Om mijn acupunctuur werkzaamheden en met name mijn bijzondere specialisatie binnen de acupunctuur meer onder de aandacht te brengen heb ik deze nu onder gebracht onder de naam Acupunctuurpraktijk Qi of Life.
Categorie: General
Ingezonden door: Barbera

Om mijn acupunctuur werkzaamheden en met name mijn bijzondere specialisatie binnen de acupunctuur meer onder de aandacht te brengen heb ik deze nu onder gebracht onder de naam Acupunctuurpraktijk Qi of Life. Dit is dus geen nieuw bedrijf, maar onderdeel van Praktijk 2BeInBalance.

Binnen de acupunctuur heb ik me nu gespecialieerd in psychosomatische klachten, klachten waarvan geen duidelijke oorzaak te vinden is, maar die vaak het gevolg zijn van een combinatie zijn van fysieke en psychologische oorzaken. Een bijzondere specialisatie, want er is op dit moment maar 1 ander iemand die deze specialisatie actief beoefent en zij zit in Leiden.

Vraag jij je ook wel eens af hoe het komt dat sommige klachten steeds weer terugkomen? Heeft de dokter je laten weten dat hij niets kan vinden en dat je er maar mee moet leren leven? Wil jij ontdekken wat nou de oorzaak is van al je klachten? Wil jij die oorzaak aanpakken zodat je je weer jezelf voelt?

Neem contact met me op om te kijken of ik iets voo rje kan betekenen, ik leer je graag kennen!