feb 11, 2017

Nieuwe Cursus Omgaan met Hooggevoeligheid


Dinsdag 21 maart 2017 19:00 uur start er weer een nieuwe cursus Omgaan met hooggevoeligheid.

Categorie: General
Ingezonden door: Barbera

Dinsdag 21 maart 19:00 uur start er weer een nieuwe cursus Omgaan met hooggevoeligeheid. De cursus is 5 weken lang, elke dinsdagavond van 19:00 uur tot 20:30 uur.  Ik heb er zin in, jij ook?

Als je hoog sensitief bent, dan is je waarnemingssysteem als het ware "gevoeliger" ingesteld dan bij de "gemiddelde" mens. Beelden, geluiden, emoties, gevoelens, geuren en smaken komen veel intenser binnen. Dit is heel fijn als je kan genieten van de heerlijke lente geuren en kleuren, de geluiden van de vogeltjes en de "lentekriebels" in je lichaam. Maar vaak hebben HSP's (Highly Sensitive Persons) ook veel last van hun eigenschappen.

Het doel van de cursus is om een voor jou meer passende stijl van leven te vinden, om stress en overprikkeling tegen te gaan, om je kwaliteiten te ontdekken en methodes te leren om weer energie op te doen. Om jezelf weer te waarderen om wie je bent.

In een klein groepje is er voldoende gelegenheid voor persoonlijke aandacht en ontwikkeling.
Door middel van gesprekken, meditaties, praktische oefeningen en tips leer je jezelf beter kennen, en leer je beter om te gaan met de mooie kwaliteiten die je als HSP (Highly Sensitive Person) hebt.

De cursus is 5 avonden van 19:00- 20:30 uur en kost 249,- euro.

Meer informatie 2beinbalance arnhemSchrijf je in 2beinbalancearnhem

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!