HSP Coaching

Het mooiste wat je kunt worden is jezelf!

Speciaal voor HSP´s / hoogsensitieve personen, biedt ik HSP coaching aan. De coaching is er op gericht je informatie en praktische oefeningen te geven die je helpen om je hoogsensitiviteit op een prettige wijze in je leven te integreren, zodat je geen last meer hoeft te hebben van de uitdagingen die HSP zijn met zich meebrengt. Dit stelt jou in staat om je te kunnen focussen op de positieve kanten van hoogsensitief zijn, zodat jij (weer) je moeiteloze zelf bent.

Kei goed 2beinbalance arnhemDe start

Je start met een Moeiteloos Jezelf Zijn sessie. Hierin leren we elkaar kennen en bespreken we waar jij tegen aan loopt. De coaching kan hierdoor zo goed mogelijk aansluiten op jouw hoogsensitiviteit en hoe je hier tot nu toe mee omgaat. Na dit gesprek bepaal je of je daadwerkelijk een coaching traject met mij start.

Het vervolg

Het vervolg van het HSP coaching traject bestaat uit een aantal individuele sessies. Er wordt gewerkt volgens een variabele opzet, waarbij de inhoud afgestemd is op jouw specifieke hoogsensitiviteit.


Mogelijke onderwerpen

Onderwerpen die hierbij vaak ter sprake komen zijn:

  • zelf balans 2beinbalance arnhemJezelf zijn: aarden/gronden en andere oefeningen om in contact met jezelf te zijn, jezelf blijven versus het kameleonverschijnsel
  • In je kracht staan en blijven: je eigen ruimte innemen, grenzen stellen
  • Aandacht voor een gezonde HSP-leefomgeving: wat kun je hieraan zelf doen?
  • Veiligheid en vertrouwen
  • Harmonisatie en expansie
  • Rust en focus.
  • Jezelf beschermen middels de HSP Rescue Kit

Tijdens de coaching

Tijdens de coaching ontvang je oefeningen die aansluiten bij jouw hoogsensitiviteit. Je kunt dus thuis aan de slag.

Online is ook mogelijk!

Coaching is ook mogelijk als online sessies met Skype! Voorwaarde hierbij is dat er een goedwerkende internetverbinding is met beeld en geluid. Veel mensen vinden het prettig bij het eerste sessie wel in persoon contact teleggen.

Wanneer kan ik starten?

Omdat het hier gaat om een individueel begeleidingstraject kun je op elk moment van start gaan.


Aan de slag!

Wil je weten wat 2BeInBalance voor jou kan betekenen?

Zet nu de eerste stap in het goed leren kennen van jezelf en je unieke hoogsensitieve gave en plan een Moeiteloos Jezelf Zijn sessie met mij

Ja, ik wil moeiteloos mezelf zijn!

Hou ook mijn blog in de gaten voor informatie, tips en adviezen over hoogsensitiviteit.

Hieronder kun je een filmpje bekijken getiteld "About the Highly Sensitive Person" waarin E. Aron, psycholoog en psychotherapeut uit de VS, na jarenlang wetenschappelijk onderzoek gedaan te hebben haar bevindingen vertelt over hoogsensitiviteit.


Heb je nog vragen?

Neem contact op!