Skype coaching

Moeiteloos jezelf worden met online coaching via Skype

skype coaching 2beinbalance arnhemIn deze snelle maatschappij wordt tijd steeds schaarser. Daarom biedt 2BeInBalance de mogelijkheid om online, via Skype en dus op afstand, gecoacht te worden. Door gebruik te maken van webcam en het internet kunnen we elkaar horen én zien.

Wil of kun je niet reizen?

Als je om welke reden dan ook niet kunt of wilt reizen, is dit een prachtige oplossing. Misschien vind je deze manier van coaching zelfs prettiger dan een reguliere coach sessie. Daarnaast kan skype coaching ook in combinatie met of in aanvulling op de reguliere gesprekken toegepast worden. Je kunt bijvoorbeeld de eerste coachsessies of de kennismaking via het reguliere face-to-face geprek laten plaatsvinden en later overgaan op coaching via Skype.

Veilige coachruimte via Skype

We creëren samen een veilige coachingsruimte via Skype, vanuit een plek die voor jou vertrouwd en prettig is. Het is heel efficiënt; je bent een uur lang gefocust op je eigen ontwikkeling. Mijn ervaring is dat deze manier van coaching minstens zo effectief is als traditionele face-to-face coaching. Het gaat er meer om welke manier van coaching jij als prettiger ervaart.

Wat is Skype?

Skype is een gratis programma waarmee je via je computer kosteloos kunt bellen naar mensen overal ter wereld. Skype is het populairste gratis belprogramma in zijn soort. Miljoenen mensen gebruiken al Skype.

Voordelen van Skype

  • Geen reiskosten of reistijd
  • Korte contactmomenten mogelijk
  • Wereldwijd bereik
  • Beeld en geluid
  • Er zijn geen kosten aan het skypen verbonden
  • De software is gratis

Hoe gaat online Skype coaching in zijn werk?

  • Nadat je een moeiteloos-jezelf-zijn sessie hebt aangevraagd, prikken we een tijdstip om kort kennis te maken.
  • We bellen elkaar via Skype om zo je coachvraag/vragen te verkennen en om te kijken of er een wederzijdse klik is. Dit eerste gesprek is gratis.
  • Als die klik er is en je wilt doorgaan, spreken we in overleg een gespreksfrequentie en de investering cq het voor jou geschikte pakket af .
  • We gaan aan de slag, en evalueren op gezette tijdstippen

Wat heb je nodig voor online coaching via Skype?

Investeer in jezelf, je bent het waard!

 

Nieuwsgierig geworden?

Wil je weten of deze manier van coaching voor je werkt?
Meldt je dan aan voor een moeiteloos-jezelf-zijn sessie!

Meld je aan!

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten.

Warme groet,

Barbera Schouten 2beinbalance arnhem

 

 


Check of jij een Hoog Sensitief Persoon (HSP) bent

Doe de quiz!