HSP & Burn-out Coaching

Word je burn-out de baas en sta weer helemaal in je kracht!

Heb je al geruime tijd last van een burn-out en/of burn-out klachten? Heb je al van alles geprobeerd en heeft het reguliere traject ook al niet geholpen? Lijkt het wel alsof je er nooit van af komt en herken je jezelf bijna niet meer?

50% mensen met burn-out is hooggevoelig

HSP hooggevoelig burn-out burn-out 2beinbalance ArnhemJe bent niet de enige. Uit cijfers blijkt dat 14% van de werknemers in een burn-out terecht komt. Dat zijn meer dan 900.000 mensen. Van die 900.000 mensen is 50% hooggevoelig.

Meer dan 35% van de mensen zegt na een regulier traject niet volledig van zijn/haar burn-out problemen af te zijn.

Toch is het mogelijk om weer vrolijk en in balans te zijn. Om jezelf weer te begrijpen en te herkennen. Om je weer krachtig en energiek te voelen.

Herkenbaar? Je bent niet alleen

  • Heb je behoefte aan meer tijd en ruimte voor jezelf?
  • Opmaat trajecten - HSP - Burnout - 2BeInBalance -ArnhemHeb je het gevoel dat je veel in je hoofd zit?
  • Voel je je zwaar en lusteloos en begrijp je jezelf niet meer?

Ben jij de baas over je emoties of jouw emoties over jou?

  • Heb je het gevoel dat je de controle dreigt te verliezen?
  • Reageer je soms net even iets gevoeliger dan anderen?
  • Voel je je angstig en gestrest en wil je weten hoe hier mee om te gaan?

Laat je lichaam je in de steek en herken je jezelf niet meer?

  • Voel je je leeg? HSP Burnout 2BeInBalance ArnhemLaat je lichaam je weten een stap terug te moeten doen?
  • Loop je vast en verlies je het overzicht in je leven?

Heb je een groot hart voor anderen, maar vergeet je jezelf daarbij?

  • Vind je het lastig om grenzen aan te geven, "nee" te zeggen en ga je daardoor vaak (ongemerkt) over je grenzen heen?
  • Heb je veel empathie voor anderen, maar vergeet je daardoor jezelf vaak?

Als je bovenstaande vragen het meest met ja beantwoord hebt, lees dan verder om te kijken hoe ik je kan ondersteunen om tot jezelf en nieuwe inzichten te komen.


Hooggevoelig? Alternatief werkt beter

Waar het reguliere traject voor burn-out geen rekening mee houdt is (hoog)gevoeligheid. Als je (hoog)gevoelig bent, dan weet je vaak verstandelijk wel wat je moet doen of waar het mis gaat, het lukt je alleen niet om dat gevoelsmatig ook toe te passen.

Praktijk 2BeInBalance is gespecialiseerd in het begeleiden van (hoog)gevoelige mensen met een burn-out. Ben je bang dat je gefaald hebt en dat je niet meer uit je burn-out zal komen? Verlang je ernaar om de zwaarte van je af te gooien en je weer jezelf te voelen? Door middel van mijn unieke combinatie van (wandel)coaching en acupunctuur help ik jou in gemiddeld 9 sessies weer in je kracht te komen, zodat je je weer energiek en moeiteloos jezelf voelt.

wees jezelf HSP 2beinbalance ArnhemAan de slag!

Tijdens het coaching traject gaan we kijken hoe we jou als hooggevoelig persoon zo snel mogelijk weer uit je burn-out krijgen door jou weer terug te zetten in je kracht, zodat je je weer je moeiteloze zelf voelt!

Kom in je kracht!

Ik geloof namelijk dat als je volledig je moeiteloze zelf bent en helemaal in je eigen kracht staat, dat je alles aan kunt en alles kunt bereiken wat je maar wil.

Combineer wandelcoaching met acupunctuur voor een beter resultaat

Een traject bij mij bestaat uit een unieke combinatie van (wandel)coaching en acupunctuur. Op deze manier kan ik werken aan zowel lichaam als geest om jou zo snel mogelijk uit je burn-out en weer in balans en in je kracht te krijgen. Lichaam en geest zijn namelijk verbonden en door beiden tegelijk in balans te brengen ben je binnen no time weer jezelf!


Wat kun je verwachten?

Tijdens een persoonlijk traject gaan we de natuur in die als tweede coach dient. Ik begeleid jou op je pad naar het ontdekken van je innerlijke kracht en je moeiteloze zelf. We laten ons samen inspireren door de wijsheid, kracht en creativiteit die in de natuur verborgen zit en de boodschap die de natuur ons te vertellen heeft.

In je kracht staan - HSP - Burnout - 2BeINBalance - ArnhemDe natuur kan je ondersteunen om tot jezelf en nieuwe inzichten te komen. Door het toepassen van wandelcoaching zetten we samen stappen in de zoektocht naar je moeiteloze zelf. Als je je moeiteloze zelf bent, kun je koers zetten en balans vinden. Niet alleen heb je dan (weer) regie over jouw leven, je zult ook bewuster en alerter zijn én meer plezier en geluk gaan ervaren.

Acupunctuur: herstel van je energie en meer

Acupunctuur is een mooie aanvulling op de bewustwording die wandelcoaching je oplevert. Met acupunctuur kan ik niet alleen je lichaam en geest weer in balans brengen, ik kan ook je bewustwordingsproces ondersteunen en je helpen de inzichten die je krijgt ook lichamelijk te verwerken.

Het resultaat: begrijp wat er gebeurd is en kom en blijf in balans

Je zult weer op jezelf en je eigen kracht gaan vertrouwen. Wie jij bent, wat jij belangrijk vindt en waarom je de dingen doet zoals je ze doet, zijn de uitgangspunten van deze ontdekkingsreis. Zodra je deze eigen kracht gevonden hebt en de eerste stappen hebt gezet richting het zijn van je moeiteloze zelf, raak je vanzelf in een positieve en opwaartse spiraal.

Zet die eerste stap en kom uit je burnout* en in je kracht!

Boek een gratis sessie met mij en kom erachter hoe jij je weer als je moeiteloze zelf kunt voelen.

Ja, ik wil me als mezelf voelen!

*Burnout coaching is ook mogelijk als traject vanuit de werkgever.

Weet je al wat je wilt en ben je benieuwd welk pakket er bij jou past?

Ja, laat me de pakketten zien!


Heb je nog vragen?

Neem contact op!