Basis in Balans

Pakket 1 : Basis in Balans

Is het je teveel? HSP burnout 2beinbalance arnhemVoor wie is het?

Heb je last van stress en burn-out klachten, herken je jezelf niet meer en wil je je graag weer vrolijk, luchtig en in balans voelen? Wil je deze klachten de baas zijn voordat ze je gezondheid negatief beïnvloeden?

Ben je er net achter dat je hooggevoelig bent en wil je weten wat dit voor jou betekent en hoe je het kunt zien als kracht i.p.v. last?

Dan is het Basis in Balans pakket wat voor jou!

Kom in Balans

Met het Basis in Balans pakket krijg je meer inzicht in jezelf en je eigen gebruiksaanwijzing. Je leert jezelf beter kennen en je begrijpt waarom je reageert zoals je reageert. Ook krijg je meer inzicht in je eigen kwaliteiten en hoe je die kunt inzetten, zowel op je werk als privé.

Wat is er nou gebeurd?

Daarnaast gaan we kijken naar wat er nou precies gebeurd is waardoor je in je burn-out kwam en/of hoe het komt dat je stress niveau zo hoog is geworden en hoe je dat in de toekomst kunt voorkomen. Waar liggen jouw grenzen en hoe kan je die liefdevol bewaken? Hoe denk jij en hoe beïnvloed jouw denken jou? Wat geeft jou stress en wat geeft jou energie?

Wat houdt het pakket in?

Het Basis in Balans pakket bestaat uit 6 sessies van 1,5 uur. De sessies zijn een combinatie van (wandel)coaching en acupunctuur en zijn gericht op het jou weer in balans krijgen. Door de unieke combinatie van wandelcoaching en acupunctuur kan ik jou zowel fysiek als mentaal weer in balans brengen. De uiteindelijke keuze van coaching en/of acupunctuur ligt altijd bij jou. Ik geef advies, jij beslist.

Hoe ziet het traject er uit?

We beginnen het traject met een Moeiteloos Jezelf Zijn sessie. Besluit je met mij een traject te starten, dan volgt een uitgebreide intake in de vorm van een vragenlijst die je toegestuurd krijgt. De antwoorden vormen de basis van  onze sessies. Samen gaan we kijken naar jouw behoeftes en wat jij nodig hebt om zo snel mogelijk weer in balans te komen.

Overzicht kwijt? HSP burnout 2beinbalance arnhemDe (wandel)coach gesprekken zullen plaatsvinden buiten in de natuur. Het voordeel van deze manier van werken is dat ik de natuur als tweede coach kan inzetten tijdens onze gesprekken om zo snel tot de kern van het probleem te komen en je inzicht te geven in jezelf.

Tijdens onze acupunctuur sessie(s) kijken hoe het lichamelijk met je gesteld is. Waar ben je zo moe door? Waar in je lichaam zit een disbalans? Wat moet er gebeuren om jou ook lichamelijk weer in in balans te krijgen?

 

Wat is het resultaat?

Na afloop van dit traject heb inzicht gekregen in jezelf en je eigen gebruiks aanwijzing. Je weet wat je kwaliteiten zijn en wat (hoog)gevoelig zijn voor jou betekend. Je weet hoe je (bijna) in je burnout bent gekomen, hoe je met stress om moet gaan en je weet wat je moet doen om dit nu en in de toekomst te kunnen verkomen. Je hebt inzicht gekregen in je eigen grenzen en je weet hoe je die voortaan moet bewaken. Ook is je energie weer toegenomen, voel je je minder moe, pieker je minder en voel je je weer lekker in je vel en in balans.

Wat krijg ik nog meer?

Als extra bonus(sen) in het Basis in Balans pakket krijg je:

  • mijn 2 zelfhulpgidsen over hooggevoeligheid en burn-out met waardevolle tips voor jou en je omgeving,
  • mijn nieuwsbrief, vol met nog meer waardevolle tips en artikelen
  • een voedings- en bewegingsadvies wat je lichaam ondersteunt bij het uit je burn-out en weer in balans komen,
  • toegang tot de Facebook groep waarin je met gelijkgestemden kunt praten, het is namelijk erg fijn te praten met mensen die begrijpen wat je mee (hebt ge)maakt.
  • gratis ondersteuning via de mail gedurende het hele traject.

Aan de slag!

Wil jij vandaag nog de eerste stap zetten om je stress klachten te verminderen zodat je weer lekker in je vel zit? Plan dan een Moeiteloos Jezelf Zijn sessie met mij. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Moeiteloos jezelf zijn 2beinbalance arnhem

 

Tarieven >>                                                                                    Pakket 2: Lekker in Balans >>


Check of jij een Hoog Sensitief Persoon (HSP) bent

Doe de quiz!