Optimaal in Balans

Pakket 3: Optimaal in Balans

Wat houd jou tegen? HSP burnout 2beinbalance arnhemVoor wie is het?

 • Slaap je 18 uur op een dag en ben je na het douchen weer moe?
 • Wil je alleen maar op de bank hangen en buis kijken?
 • Is alles je te veel en brengt alleen al de gedachte aan weer moeten werken je tranen in de ogen?
 • Heb je veel mee gemaakt in je verleden en/of heb je nog het een en ander te verwerken uit je jeugd?
 • Heb je overtuigingen over jezelf die je nu hinderen?

Dan is het Optimaal in Balans pakket wat voor jou!

Optimaal in Balans, het meest uitgebreide pakket

Het Optimaal in Balans pakket is het meest uitgebreide pakket. Je krijgt niet alleen alles van het Basis in Balans pakket - inzicht in jezelf, je eigen gebruiksaanwijzing, je kwaliteiten, je burn-out en je denkwijze - en het Lekker in Balans pakket - meer zelfvertrouwen en eigenwaarde, controle over je emoties, afrelenen met lichamelijke klachten en je eigen rescue kit -  je krijgt ook weer inzicht in jouw passie en wat jij nou graag wil in je leven. Daarnaast ga je aan de slag met belemmeringen en oude patronen uit het verleden die jouw nu hinderen bij het in je kracht staan en je moeiteloze zelf zijn. Ook trauma verwerking kan hier onderdeel van zijn.

Zet jezelf op de eerste plaats!

Met het Optimaal in Balans pakket zet jij jezelf weer op de eerste plaats, sta je volledig in je eigen kracht, voel je je (weer) je moeiteloze zelf en kun je weer goed functioneren in het dagelijks sociaal en maatschappelijk leven. Je komt op voor jezelf en je zegt wat je voelt en denkt. Kortom je bent blij met jezelf en je voelt je heerlijk!

Laat oude overtuigingen en belemmeringen los!

We gaan kijken naar welke oude patronen uit het verleden die je niet langer nodig hebt, jou in het NU nog belemmeren en deze gaan we loslaten. Zijn er dingen in je verleden gebeurd die nog geen plekje hebben in het heden, dan gaan we ook hiermee aan de slag. Ook overtuigingen over jezelf, zoals "ik ben het niet waard" nemen we onder de loep en gaan we loslaten. Tevens geef ik jou, naast je eigen rescue kit, nog meer hulpmiddelen om ook in de toekomst zelfstandig in balans te blijven.

Wat houdt het pakket in?

Het Optimaal in Balans pakket bestaat uit 12 sessies, van 1,5 uur. Hierin gaan we aan de slag met (wandel)coaching, acupunctuur en EFT om in balans te komen en in balans te blijven en om oude patronen-belemmeringen los te laten. De combinatie van deze 3 uiterst effectieve methoden, maakt mijn maatwerk aanpak uniek in zijn soort en uiterst effectief! De uiteindelijke keuze van coaching en/of acupunctuur ligt altijd bij jou. Ik geef advies, jij beslist.

Hoe ziet het traject eruit?

We beginnen het traject met een Moeiteloos Jezelf Zijn sessie. Kies je daarna voor een traject bij mij, dan volgt een uitgebreide intake in de vorm van een vragenlijst die je toegestuurd krijgt. De antwoorden vormen de basis van onze sessies. Samen gaan we kijken naar jouw behoeftes en wat jij nodig hebt om zo snel mogelijk weer in balans te komen.

Wat heb je nodig om te stralen? HSP burnout 2beinbalance arnhemDe (wandel)coach gesprekken, die plaats zullen vinden buiten in de natuur, zijn bijzonder en effectief doordat ik de natuur inzet als een tweede coach en dit mij in staat stelt om tijdens onze gesprekken snel tot de kern van het probleem te komen.

Tijdens onze acupunctuur sessies kijken wij niet alleen naar waardoor jij lichamelijk uit balans bent en wat jouw moeheid veroorzaakt, we gaan ook op zoek naar wat jou geestelijk nog belemmert en hoe je dit kunt loslaten. Ook gaan we op zoek naar jouw passie in het leven, zodat je (weer) een doel en zin hebt in het leven.

Wat is het resultaat?

Naast inzicht in jezelf, je eigen gebruiksaanwijzing, je (hoog)gevoeligheid, je burn-out, je kwaliteiten, je grenzen en je denkwijze en een vergroting van je zelfvertrouwen en je gevoel voor eigenwaarde, heb je meer energie gekregen en heb je je eigen rescue kit opgesteld om in te kunnen zetten in tijden van stress. Je hebt meer energie, je lichamelijke klachten zijn verdwenen, je zit niet meer altijd in je hoofd en je voelt je weer jezelf. Je kunt weer structuur aanbrengen in je leven. Je weet (weer) wie je bent, wat je wil en wat jouw passie is en je hebt oude patronen en belemmeringen losgelaten die jou in de weg stonden. Je zet jezelf (weer) op de eerste plaats, je staat weer in je kracht, je bent je moeiteloze zelf en je voelt je weer in balans!

Wat krijg ik nog meer?

Als extra bonus(sen) in het Optimaal in Balans pakket krijg je:

 • mijn 2 zelfhulpgidsen over hooggevoeligheid en burn-out met waardevolle tips voor jou en je omgeving,
 • mijn nieuwsbrief, vol met nog meer waardevolle tips en artikelen
 • een voedings- en bewegingsadvies wat je lichaam ondersteunt bij het uit je burn-out en weer in balans komen,
 • toegang tot de Facebook groep waarin je met gelijkgestemden kunt praten,het is prettig en leerzaam om te praten met mensen die begrijpen wat je mee (hebt ge)maakt,
 • een meditatie mp3, zodat je thuis ook kunt oefenen met mediteren, meditatie zorgt ervoor dat je centreert en aard wat er weer voor zorgt dat je beter en makkelijker bij jezelf kunt blijven, waardoor je (onverwachte) gebeurtenissen beter aan kunt,
 • Soul Body Fusion of Reiki energie behandeling op afstand om je energie nog een extra boost te geven,
 • ik leer jou hoe je zelf EFT kunt toepassen in jouw leven, zodat je een hele krachtige tool in handen hebt om onmiddelijk jouw stress niveau te verlagen naar een aangenaam niveau.
 • gratis ondersteuning via de email gedurende het hele traject.

Aan de slag!

Wil jij vandaag nog uit je burn-out te komen, oude patronen en belemmeringen loslaten EN de middelen in handen hebben om zelfstandig in balans te blijven? Zet de eerste stap en plan een Moeiteloos Jezelf Zijn sessie met mij in. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Moeiteloos jezelf zijn 2beinbalance arnhem

<< Pakket 2: Lekker in Balans                                                                             Tarieven >>


Check of jij een Hoog Sensitief Persoon (HSP) bent

Doe de quiz!